Landbobankens DNA på egne reklamefilm

Faktaboks
Kunde
Deltagere
Antal film
Hvor
Hvornår
: Ringkøbing Landbobank
: 385
: 24
: Comwell Aarhus
: Marts 2018

Anderledes event med påhæng

385 medarbejdere inkl. påhæng fra Landbobanken var samlet på Ceres Park i Aarhus i forbindelse med bankens medarbejder dag, som holdes hver 2. år.

Deltagerne skulle denne dag på en anderledes opgave end de havde prøvet før. De skulle arbejde med bankens DNA. Dette var en meget interessant opgave da halvdelen af deltagerne var påhæng, og hvordan ville de mon påvirke opgaven.

Opgave lød på at folk skulle lave deres helt egne reklamefilm om Ringkøbing Landbobank. Reklamefilmene skulle fortælle og vise bankens værdier samt fortælle historien om banken.

 

Fantastiske resultater!

Efter en start hvor man lige skulle vænne sig til at der var ægtefolk med, lagde alle stor energi og passion i at lave deres egne film. Og der blev lavet hele 24 fantasifulde rå reklamefilm .

Filmteambuilding.dks dygtige filmklippere tog sig kærligt at det rå filmmateriale og forvandlede det til rigtige film med bankens logo, effekter, musik, speak m.m.

Under aftenens festmiddag var begejstringen stor, da folk så deres færdige film og ikke mindst sig selv på det store lærred. En sjov, udfordrende og ikke mindst anderledes oplevelse sluttede med et underholdende awardshow, med vinder kåringer og fine takketaler.

“Tak for en rigtig sjov udfordring. Vi kunne godt fornemme på nogle af deltagerne, at de blev lidt overraskede over, at de skulle lave noget – og ikke bare passivt underholdes. Men det viste sig jo hurtigt, at alle syntes det var en megasjov udfordring. Arrangementet har fået stor ros af medarbejderne.

Så godt fundet på – og godt udført. Dine folk var meget søde og hjælpsomme.

Jeg skal gerne anbefale jer til andre. Jeg skal til møde med 10 banker i morgen, og så kan jeg jo passende starte der. ;-)”

Erik LensgaardMarkedskonsulent, Ringkøbing Landbobank

Se “Bag kulisserne” med Ringkjøbing Landbobank.