Virtuelt Event med 80 deltagere i 6 lande

80 hjemmearbejdende medarbejdere i 6 forskellige lande var samlet til et 2 dages virtuelt seminar omhandlende deres Japanske havvindmølle projekt.Filmteam-building.dk faciliterende et virtuelt filmteambuilding event.

Med udgangspunkt i et oplæg om forskelle mellem Japansk og vestlig kultur var medarbejdernes opgave at producere egne film, som fortalte om deres erfaringer med og syn på de kulturelle forskelle.

Vores projektleder startede med et virtuelt opgavebrief, hvorefter medarbejderne fik 3 timer til at udtænke, planlægge og optage video på deres telefoner. Vi ydede support på Teams. Videoerne uploadede deltagerne til os.
Der måtte optages 3 klip og vælges 1 stykke musik og 1 effekt til den endelige film. Filmen skulle planlægges til at vare max 1 minut sammenklippet.
I København forvandlede vores filmklippere deltagernes rå telefonvideoer til rigtige film – 20 inspirerende, lærerige, sjove, seriøse og meget imponerende Ørsted film.

På dag 2 viste projektlederen de færdige film og leverede et underholdende virtuelt awardshow. Til stor begejstring uddelte Ørsteds egen projektkoordinator priserne og vinderne holdte rørende virtuelle takketaler.

Læring:
Ørsteds event var en stor succes. Deltagerne og arrangørerne var meget positive omkring den virtuelle teambuilding aktivitet som viste sig at virke rigtig godt. Opgaven viser at meget kan lade sig gøre virtuelt – hvis det gøres rigtigt! Hvis den virtuelle ramme bruges kreativt og engagerende, kan den være ligeså værdifuld som hvis folk mødes fysisk.

“Bag kulisserne” ved Ørsted
virtuel filmteambuilding.

Videoudtalelse fra Ørsted

Vinderfilmen

Bedste kreative film