Virtuelt Event med 70 deltagere i 4 lande

70 hjemmearbejdende medarbejdere i 6 lande var samlet til 2 dages virtuelt seminar om NEXTWAYS værdier. Filmteambuilding.dk faciliterende virtuelt filmteambuilding.

Vores projektleder startede med et virtuelt opgavebrief.
Herefter blev medarbejderne i grupper af 4 – 5 personer sendt ind i 15 Teams møderum. Grupperne havde 3 timer til at udtænke og planlægge deres film og på deres telefoner optage de videoklip, som deres endelige film skulle bestå af. Der måtte optages 6 klip og vælges 1 stykke musik og 1 effekt. Filmen måtte vare max 1 minut sammenklippet. Vi ydede support på Teams. Klippene blev uploaded til os.
I København forvandlede vores filmklippere de rå telefonvideoer til 15 skarpe kreative NEXTWAY film.

På dag 2 viste projektlederen filmene og leverede et underholdende virtuelt awardshow. NEXTWAYs danske landechef uddelte priser fra vores studie i Odense. Vinderne holdte virtuelle takketaler.

Hvert år samler vi alle medarbejdere, på tværs af 6 landegrænser, til et innovationsevent, hvor faglighed, fest, fis og ballade går hånd i hånd. I 2021 måtte vi erkende, at det fysiske møde ikke kunne lade sig gøre på grund af Corona-lockdown. Det blev i stedet vores held, og en mulighed for at "gå til filmen”. Vi fik kontakt til Mads og hans crew, og de var klar til at gennemføre en virtuel teambuilding event via Teams - og det skulle snart vise sig at de også var dygtige til det!
Forud for vores 9 timers event, fik vi detaljerne på plads sammen med projektleder Rasmus Skovmand, der også var vores vært på selve dagen. Samarbejdet gik som en leg, og det er tydeligt at der er tale om et velafprøvet koncept. På selve dagen fik vi en sjov og inspirerende indførsel i nogle af filmens kunstgreb, og blev så - i grupper af 4 - udfordret på at optage rå-film til i alt 1 minuts færdig film. Den veltilrettelagte introduktion fik bugt med den værste skepsis, og på bare 2½ time fik vi skudt 14 vidt forskellige film.
Dagen blev afrundet med et festfyrværkeri af et virtuelt award-show, gennemført i professionelle rammer fra Filmteambuildings eget studie, og dygtigt produceret direkte fra studiet. Filmteambuildings klippere havde forvandlet råmaterialet til ganske imponerende film, som i kvalitet overgik selv vores vildeste forventninger. Drømmer I om at gå på den røde løber, drikke champagne med "Best actor", eller lave crazy special effects, og samtidigt opdage nye sider af dig selv og dine kollegaer? Så kan vi varmt anbefale Filmteambuilding.

Henrik FjordbakNEXTWAY SOFTWARE
“Bag kulisserne” ved nextway
virtuel filmteambuilding.

Medarbejderfilm

Medarbejderfilm