HVAD LAVER FOLKETINGETS OMBUDSMAND EGTENTLIG?

Faktaboks
Kunde
Deltagere
Antal film
Hvor
: Ombudsmanden
: 90
: 9
: Helsingør

Medarbejdere på anderledes opgave

90 medarbejdere fra Folketingets Ombudsmand skulle lave reklamefilm om deres værdier og gennem filmmediet fortælle hvem Ombudsmanden er og hvad institutionen laver.

At lave film og arbejde med filmteambuilding var meget nyt for medarbejderne, hvoraf mange er akademikere og ikke så sig selv som kreative. Efter lidt start skepsis, tog alle dog passioneret og energisk fat på opgaven.

Fantastiske resultater

Medarbejderne havde en rigtig sjov, værdifuld og minderig dag.
De fik lavet 9 gode reklamefilm, som fortæller folk udenfor Christiansborg hvad Folketingets Ombudsmand er for en størrelse.

Dagen kulminerede i et stort medrivende awardshow som blev holdt i det store flotte auditorium på Konventum – og her ville begejstringen ingen ende tage, da vinderne kom på scenen og modtog deres statuetter.

“Her hos Folketingets Ombudsmand havde vi efter 1½ års organisationsomlægninger god brug for at finde latteren frem - og jeg skal love for, at Filmteambuilding.dk fik energiniveauet løftet hos os med sin fantastiske filmteambuilding.

Sjældent har vi grinet så meget, konkurreret så meget og jublet så meget, som da det utrolige crew formåede at få os til at lave reklamefilm over arbejdspladsen.
Man kan vanskeligt finde en verden, der ligger længere fra vores, og alligevel fik de os sikkert i havn med en række enestående film!

De formår på forførende vis at forene det seriøse arbejde med begejstring og glæde, og mister på intet tidspunkt taget i sit publikum.
Udover at stille op med et top professionelt mandskab er deres engagement både under planlægningen og afviklingen noget helt ud over det sædvanlige.

Jeg vil derfor varmt kunne anbefale Filmteambuilding.dk.”

LISBETH KONGSHAUGFolketingets Ombudsmand