Her kan du læse om filmteambuilding, og hvad det kan gøre for jeres organisation.

Det er en god idé at kontakte os tidligt i jeres planlægning til en uforpligtende snak om jeres event og ønsker.
Måske kan der vise sig muligheder I ikke havde overvejet.

Alt om Filmteambuilding

Hvad er filmteambuilding?

Filmteambuilding er en teambuilding dag tætpakket med entusiasme, teamwork og sjove oplevelser. Men mest af alt er Filmteambuilding en seriøs oplevelse med et klart fagligt indhold, hvor I arbejder fokuseret med jeres organisation med både indhold og udformning.

I skal i mindre teams lave jeres egne reklamefilm. Filmene skal handle om jeres organisation og et overordnet fagligt tema, der er relevant for jer at belyse – fx jeres værdier, produkter, målsætning eller formål. I kan også lave elevatorfilm som på 45 sekunder fortæller hvem I er, og hvorfor I er her.

Hvordan foregår Filmteambuilding?

1. Forberedelse og planlægning af jeres event:

I får jeres egen projektleder tilknyttet jeres event. Han planlægger jeres event i tæt samarbejde sammen med jer. Han skræddersyr eventet til jer. Projektlederen er med jer hele vejen og afvikler dagen.

2. Selve teambuilding dagen:

Vi byder jer velkommen med en sjov lille opvarmning på ca. 5 min.
Jeres projektleder præsenterer opgaven på en Keynote. Teams sendes ud på dagens udfordring. Tid: ca. 30 min.

3. Planlægningsfase:

Filmene skal nu planlægges og teams fordeler selv roller, finder på filmens idé og planlægger handlingen. Handlingen tegnes på et storyboard. Optagelser skal forberedes, rekvisitter skal findes og skuespillerne skal øve. Tid: ca. 1,5 time.

4. Filmoptagelse:

Nu skal storyboardet følges og der skal optages film på kameraet. Har teams styr på planlægningen og deres storyboard, bliver arbejdet en leg. Teamet følger med rundt og optager film.
Tid: ca. 1 time.

5. Filmredigering:

Deadline: Kameraer afleveres til vores filmklippere og hvert team får 5 min. med en filmklipper til en snak om deres vidsion for den færdige film.
Vores klippere forvandler de rå optagelser til færdige reklamefilm. I står selv for aktivitet, mens vi tryller i klipperummet.
Tid: Vi skal bruge mindst 3,5 time på redigering.

6. Fremvisning & Awardshow:

Fremvisning af jeres færdige film, efterfulgt af et stort sjovt awardshow. Vi kårer vindere på scenen i 5 kategorier og vinderne modtager statuetter. I får jeres film. Tid: 30–45 min. (afhængig af antal film)

Hvad kan vi lave film om?

Som udgangspunkt kan I lave film om alt mellem himmel og jord. Vi har stor erfaring med at lave film om virksomheders værdier, målsætning, præsentationsfilm og film om hvor man som virksomhed kan håndtere et svært område som bæredygtighed i dagligdagen.

Men vi har også lavet medarbejder events med fokus på sjove temaer som “James Bond”, “Once a time in Hollywood” , The Jaka Bov Challenge” (relancering af Jaka Bov dåseskinken som et sexet fødevarer prodkt) mv.

Så afhængig af jeres arrangement karakter, om I har et seriøst og fagligt formål/indhold eller der “bare” er tale om sjov medarbejderdag, så skræddersyr vi rette forløb til jeres behov.

Hvorfor skal jeres organisation lave Filmteambuilding?

Når jeres medarbejdere arbejder intenst med at producere deres egne reklamefilm om et fagligt område i jeres organisation, reflekterer de utvetydigt på samme tid over selve organisationens DNA og eksistensberettigelse.
De stiller sig selv vigtige spørgsmål som fx. “hvad betyder værdierne for mig i min hverdag?”, “hvorfor er jeg glad for min arbejdsplads?” og “hvad er vigtigt for mig i min relation til mine kolleger”

Ved at inkorporere sådanne spørgsmål i egne reklamefilm åbner reklamefilmsrammen op for, at medarbejderne kan arbejde kreativt med virksomhedens værdier, strategi, værdier, produkter og mål på en helt ny måde. Medarbejderne oplever sig selv og hinanden i nye roller og i et udfordrende samspil med hinanden.

At dagen samtidig er sjov og anderledes, gør den bestemt ikke mindre lærerig.

Når jeres medarbejdere skal præsentere jeres organisations værdier gennem filmmediet, får værdierne liv – og dermed bliver de mere vedkommende og inspirerer jeres medarbejdere til at tage ejerskab. En dag med filmteambuilding skaber altså et helt andet output end en dag, hvor ledelsen præsenterer jeres værdier via Power Point.

Kan alle være med til Filmteambuilding?

Vi bliver tit spurgt: “ Kan alle være med i Filmteambuilding?” Det oprigtige svar er her: “JA!”

Filmteambuilding har som få andre former for teambuilding virkelig plads og ligeværdige roller til alle. Har man ikke lyst til en plads i spotlightet foran kameraet, er der mange andre lige så vigtige roller bag kameraet.

Alle roller på et filmteam er lige vigtige – om man er instruktør, kameramand, makeup artist, runner eller skuespiller.

Teamet skal hele tiden holde fokus på det overordnede mål: “at lave den bedste film gennem en fælles løftet teamindsats

Er der også fremvisning og awardshow?

AND THE OSCAR GOES TO…

Eventet kulminerer med, at vi sidst på eftermiddagen eller under jeres middag viser jer alle de færdige reklamefilm. Herefter holder et stort underholdende awardshow med alt, hvad der hører til af vindere på scenen, statuetter og (ofte ganske underholdende!) takketaler. I får jeres helt egen personalerevy og skal derfor ikke tænke på at booke anden underholdning.

Få jeres minder med hjem som konkrete produkter!

I får selvfølgelig jeres film med hjem og de er jeres. Reklamefilmene fra dagen er med deres lækre underlægningsmusik, voiceovers og professionelle klipning minder, I kan holde til at se maaaaaange gange, før I bliver trætte af dem.

I tager fra filmteambuildingeventet med dagens producerede reklamefilm på et USB-stik, og dermed er underholdningen til næste års julefrokost reddet.
Da filmene er jeres, er I også velkomne til at bruge dem eksternt på jeres website, på sociale medier og som unik markedsføring overfor kunder.