Her kan du få mere at vide om film-teambuilding.

Se filmen “ØRSTED & Filmteambuilding”, som giver et fint billede af, hvad I kan opleve på en filmteambuilding dag.

Nedenstående kan du læse ganske kort hvad filmteambuilding er. For dig der vil vide endnu mere er der en FAQ, du kan gå dybere ind i.

Send mig et gratis oplæg

Om Filmteambuilding

Film fra ØRSTED & deres Filmteambuilding event.

Den korte version

Filmteambuilding er en anderledes medarbejder aktivitet, som kombinerer organisationsudvikling med teambuilding.
Jeres medarbejdere laver deres egne film om jeres organisation og emner I ønsker at blive klogere på. Det kan fx. være film om jeres værdier, formål eller produkter.
Det er jeres medarbejdere som selv udtænker, planlægger, spiller med i og optager filmene.
Det er os som klipper, redigerer og giver filmene et professionelt filmlook.
Til slut ser I alle jeres færdige film og vi kårer vindere under et sjovt awardshow.

Ønsker I at jeres medarbejdere bliver klogere på og tager ejerskab over fx. jeres kerneværdier? Samtidig med at de bliver skarpere til at arbejde sammen i teams?
Så er filmteambuilding det helt rette valg for jer.

Den lange version i FAQ form

Hvad er Filmteambuilding?

Filmteambuilding er en medarbejder dag pakket med glæde, teamwork og sjove oplevelser. Mest af alt er Filmteambuilding dog en seriøs dag med et klart fagligt indhold. Her arbejder I fokuseret med et fagligt tema, som er vigtigt for netop jeres organisation.

I skal lave jeres egne film og I er i mindre teams. Jeres film skal handle et emne, der er relevant at belyse og blive klogere på. Det kan fx. være jeres værdier, produkter, eller formål.
Et særligt lærerigt tema er de såkaldte elevatorfilm. Her skal I med 45 sekunders film vise hvem I er, og hvorfor I er her.

Hvorfor skal vi lave filmteambuilding?

Når medarbejderne laver egne film om jeres organisation, tænker de over hvem I er. De stiller sig selv vigtige spørgsmål som fx. “hvad betyder vores værdier for mig i min hver dag?”, “hvad gør at jeg er glad for min arbejde?” og “hvad er vigtigt for mig i min relation til mine kolleger”
Besvarer I sådanne spørgsmål gennem egne film åbner filmmediet op for et væld af muligheder. Medarbejderne tager ejerskab.

Når medarbejdere præsenterer fx. jeres kerneværdier gennem egne film, får værdierne ægte liv. De bliver konkrete, vedkommende og kan inspirere jeres medarbejdere til at tage ejerskab.
En dag med filmteambuilding kan derfor skabe en helt ægte værdi. Desunden får I et større output end hvis ledelsen præsenterer jeres værdier via Power Point.

At det så også er en mega sjov dag, hvor I oplever hinanden i nye roller, gør den bestemt ikke mindre lærerig.

Hvordan foregår filmteambuilding?

Filmteambuilding foregår over en hel dag, ca. 8 timer i alt.
Heraf skal vi bruge 3,5 timer på at klippe jeres film. Mens vi klipper skal I selv arrangere en aktivitet.

Se her en plan over et forløb:

1. Forberedelse og planlægning af jeres event:

I får jeres egen projektleder tilknyttet jeres event. Han planlægger jeres event i tæt samarbejde sammen med jer. Han skræddersyr eventet til jer. Projektlederen er med jer hele vejen og afvikler dagen.

2. Selve filmteambuilding dagen:

Vi byder jer velkommen med en sjov lille opvarmning på ca. 5 min.
Jeres projektleder præsenterer opgaven på en Keynote. Teams sendes ud på dagens udfordring. Tid: ca. 30 min.

3. Planlægningsfase:

Filmene skal nu planlægges og teams fordeler selv roller, finder på filmens idé og planlægger handlingen. Handlingen tegnes på et storyboard. Optagelser skal forberedes, rekvisitter skal findes og skuespillerne skal øve. Tid: ca. 1,5 time.

4. Filmoptagelse:

Nu skal storyboardet følges og der skal optages film på kameraet. Har teams styr på planlægningen og deres storyboard, bliver arbejdet en leg. Teamet følger med rundt og optager film.
Tid: ca. 1 time.

5. Filmredigering:

Deadline: Kameraer afleveres til vores filmklippere og hvert team får 5 min. med en filmklipper til en snak om deres vidsion for den færdige film. Vores klippere forvandler de rå film til færdige film.
Nb. I står selv for aktivitet, mens vi tryller i klipperummet.
Tid: Vi skal bruge mindst 3,5 time på redigering.

6. Fremvisning & Awardshow:

Fremvisning af jeres færdige film, efterfulgt af et stort sjovt awardshow. Vi kårer vindere på scenen i 5 kategorier og vinderne modtager statuetter. I får jeres film. Tid: 30–45 min. (afhængig af antal film)

Skal vi selv klippe fimene?

Nej.
Vi medbringer dygtige erfarne filmklippere, som klipper og redigerer jeres film med effekter, musik, voiceovers, tekst, jeres logo mv.
I skal selv udtænke, planlægge og optage det rå filmmateriale –  Og selvfølgelig levere de helt store skuespilspræstationer.

Hvad kan vi lave film om?

Vi laver mange forløb om organisationsværdier, formål og arbejdsglæde. Men også et tema som “Bæredygtighed i jeres hverdag” er populært.

Vi laver også sjove temaer som “James Bond”, “Hollywood” og The Jaka Bov”.

Temaet afhænger af hvilket fokus I har og hvilket udbytte I ønsker af jeres medarbejder dag.
I kan få et fagligt forløb som handler om de indre linjer i jeres organisation. Eller vi kan lave en sjov dag, hvor det sociale primært er i fokus. Uanset hvilket fokus I har, så kan vi skræddersyr det helt rigtige forløb til jer.

Kan alle være med til filmteambuilding?

Vi bliver ofte spurgt: “ Kan alle være med i Filmteambuilding?” Svaret er et stort: “JA!”

Filmteambuilding er teambuilding med plads og roller til alle. Vil man ikke være forrest i kameraets spotlight, er der mange andre vigtige roller bag kameraet. Om du er instruktør, kameramand, makeup artist, runner eller skuespiller, så er alle roller vigtige.

Teamet skal holde fokus på hovedmålet som er at lave den bedste film gennem den fælles teamindsats.

Står I også for visning af filmene og awardshow?

AND THE OSCAR GOES TO…

Eventet kulminerer med, at vi sidst på eftermiddagen eller under jeres middag viser jer alle de færdige reklamefilm. Herefter holder et stort underholdende awardshow med alt, hvad der hører til af vindere på scenen, statuetter og (ofte ganske underholdende!) takketaler. I får jeres helt egen personalerevy og skal derfor ikke tænke på at booke anden underholdning.

Få jeres film med hjem som konkrete markedsføringsprodukter

I får selvfølgelig jeres film med hjem og de er jeres. Filmene fra dagen er med deres lækre underlægningsmusik, voiceovers og professionelle klipning minder, I kan holde til at se maaaaaange gange, før I bliver trætte af dem.

I tager fra filmteambuildingeventet med dagens producerede reklamefilm på et USB-stik, og dermed er underholdningen til næste års julefrokost reddet.
Da filmene er jeres, er I også velkomne til at bruge dem eksternt på jeres website, på sociale medier og som unik markedsføring overfor kunder.

Hvor meget skal vi selv sørge for?

Det er faktisk meget lidt I selv skal arrangere.

I skal sørge for:

– Lokalerne (hotel, konferencecenter eller hjemme hos jer selv)
– Godt AV-udstyr (projektor, stort lærred, højtalere, trådløs mikrofon)
– Forplejning under hele eventet (varmt måltid, drikkevarer og snacks)

Resten kommer vi med – alt udstyr, rekvisitter mv.