NEWSROOM

Dæk jeres eget DNA

Med denne specielle form for teambuilding bliver I nyhedsredaktion for en dag. Jeres opgave er at dække og fortælle historien om jeres organisation i en 360 graders nyhedsudsendelse.

Centralt er 2 studieværter, som vi kender dem fra TV2 News. De binder jeres nyhedsudsendelse sammen. Værterne kommer med breaking news, stiller ud til rapportere i marken, korrespondenter i andre lande, debatter, vejret, sporten mv.
Alle sammen indslag som handler om jer!

I står selv for at lave alt i jeres NEWSROOM og fungerer selv som redaktion, værter, rapportere, journalister, kameramænd. I har 4 – 5 timer til at lave jeres rå nyhedsudsendelse – ud fra en skabelon, som vi har lavet sammen med jer.
Når der er deadline, sammenklipper og redigerer vores dygtige filmklippere jeres film materiale til en ca. 4 min. sammenhængende nyhedsudsendelse.

Fakta: I er 15 – 20 pers. på et NEWSROOM team. Vi kan pt. håndtere max. 10 teams på samme event – dvs. max ca. 200 deltagere.

Dagen slutter med at vi viser jeres NEWSROOM udsendelser som en festlig afslutning  fx. under jeres festmiddag.

NEWSROOM handler om jeres organisation, menneskerne deri og jeres DNA. Fortalt af jeres medarbejdere gennem historier, indslag, nyheder fra maskinrummet i jeres organisation.
En spændende og udfordrende opgave for organisationen med meget på hjerte.