Privatlivspolitik
Skip to main content
NyhederTeambuilding nyhederVirtuel Teambuilding

Hybrid møder og hybrid teambuilding

By april 18, 2021No Comments

Vi nærmer os en genåbning og mulighed for igen at arrangere teambuilding for landets virksomheder. Og det bliver helt fantastisk igen at møde folk fysisk og opleve glade medarbejdere lave filmteambuilding.
Men meget kommer også til at være anderledes efter corona. Vi tror at mange virksomheders rejse – og møde kultur er ændret for altid. Mange har oplevet at den virtuelle platform virker og at der er temmelig mange penge at spare på rejseudgifter og bæredygtighed i ikke at rejse unødvendigt.
Så derfor bliver hybride møder, konferencer og helt sikkert også hybrid teambuilding stort.

Filmteambuilding som personaleevent til hybridmøder fungerer godt som teambuilding. Det giver mulighed for at firmaer med kontorer i forskellige byer og / eller lande kan holde deres medarbejdere hjemme og samle dem lokalt.
Vi sender Filmteambuilding virtuelt ud til folk på de forskellige afdelinger – uanset hvor de er i verden. Folk laver så deres film sammen fysisk der hvor de er og uploader deres videoklip til os digitalt. Vi klipper filmene i DK og laver et underholdende virtuelt awardshow. Således sidder medarbejderne i hver deres afdeling og ser deres kolleger film fra andre lokationer.
Således kan firmaet holde deres arrangement lokalt og globalt.

Danske Konferencecentre har skrevet en spændende blog om hybridmøder i fremtiden:

https://blog.dkbs.dk/er-fremtidens-moder-hybridmoder/

 

Leave a Reply

Ring til Mads