Lidt facts om FT.dk

Mads Himmelstrup har udviklet og skabt events for virksomheder i næsten 20 år.

I 2012 udviklede han det filmteambuilding event til en internationalt opgave for Bestseller. I dag er Filmteambuilding.dk den førende arrangør af teambuilding med film.
Siden første filmskud er det blevet til mere end 200 filmteambuilding events, med alle typer af danske virksomheder og organisationer, store som små.
Fra børnehaven Karensminde i Holbæk med 21 medarbejdere til hele Toldstyrelsen med alle 680 ansatte. Vi har besøgt Dublin med Deloitte Consulting, rejst til Paris og Southampton med Kinetico og haft flere ture til Sverige med Ørsted.

Vores kameraer ruller året rundt, ude som inde. Siden oktober 2020 også virtuelt med deltagere placeret rundt i hele verden.

Vi er kun så skarpe som vores crew og derfor bruger vi kun professionelle og passionerede folk. På vores crewliste er professionelle filmklippere, filmkonsulenter og skuespillere. Se noget af crewet HER

Vi har elsket – og elsker stadig hvert eneste filmteambuilding event. For ikke 2 er ens og folks kreativitet og opfindsomhed forbløffer og inspirerer os.
Og vi konstaterer med stolthed hver gang hvordan en dag med filmteambuilding skaber glæde for alle deltagere og hjælper virksomheder med at alle skubber i samme retning.

FILMTEAMBUILDING.DK
c/o HimmelstrupEvent Aps
Brovej 2, 8250 Egå
Cvr. nr. 30591593

Vores andre afdelinger:

KØBENHAVN:
Krogerupgade 49 st.tv.
2200 Kbh N

ODENSE:
Muslingevej 35
5240 Odense NØ

FÅ ET TILBUD

 Modtag et uforpligtende tilbud
på et filmteambuilding event.

Beskriv jeres ønsker, så vi
bedst vi kan lave oplæg til jer.